Shantell Caldwell, Sat 18 March 2017, Sat 18 March 2017, Misc

Popularitatea seriei de cărţi şi filme „50 de umbre a lui Grey” au făcut aşa încât sexul şi accesoriile sexuale să fie o temă foarte discutată în media. Potrivit unui sondaj aproximativ 45% din femeile cu vârsta cuprinsă între 18 şi 60 de ani folosesc vibratoare. Iar din acestea, 78% folosesc vibratoarele cu propriul partener.

Ocrotirea sănătăţii este un aspect vital în viaţa oricărei persoane. Devine şi mai important atunci când o persoană este activă sexual. Când vine vorba de sex şi de sănătate sexuală nu ai trebui să laşi deoparte ceea ce este folosit pentru plăcere şi distracţie. Accesoriile sexuale ar trebui să fie luate în consideraţie fiind vorba de sănătate.

 

Scopul accesoriilor sexuale

Accesoriile sexuale sunt obiecte care ajută adulţii să stimuleze şi să aducă plăcere în timpul unui act sexual. Acum poţi găsi multe tipuri de accesorii, făcute din diferite materiale. Sunt cele din latex şi silicon şi sunt şi cele din materie plastică. Pentru a da senzaţii cât mai tari, sunt disponibile şi diferite mărimi şi forme.

 

Unele accesorii ajută la erecţia bărbaţilor şi stimulează organele genitale ale femeii, dând o senzaţie diferită de sexul „obişnuit” sau stimulând și mai mult senzitivitatea. Alte accesorii oferă posibilitatea de a crea ceva diferit de la un act sexual la altul. Uneori sunt folosite de persoane care au dificultăţi cu sexul neasistat, ajutând la atingerea satisfacerii sexuale.

 

Prin folosirea eficientă a accesoriilor sexuale persoanele sau cuplurile pot experimenta tot mai mult. De asemenea, ele pot fi un element fictiv care readuce viaţa sau să ameliorează relaţia de cuplu. Aşteptarea principală este ca accesoriile sexuale să stimuleze organele genitale în timpul actului sexual şi/sau în timpul preludiului. Pot fi folosite şi pentru a aduce la orgasm folosind doar acest tip de stimulare.

 

Aducerea accesoriilor în dormitor

Înainte de a te grăbi să cumperi vibratoare şi benzi pentru ochi, ai trebui să discuţi cu partenerul posibilitatea să începeţi să folosiţi accesorii sexuale în viaţa de cuplu. De asemenea, ar trebui să vorbiţi despre ce fel de accesorii vreți.

 

  • Începe cu o discuţie sinceră, dar bine gândită

Gândeşte-te bine la cum ai începe o discuţie despre accesoriile sexuale. Cel mai bun moment pentru a discuta despre asta e atunci când şi tu, şi partenerul tău, vă simţiţi relaxaţi, liniştiţi. Poți începe printr-o întrebare deschisă, aproape retorică, despre cum se simt în privință la accesoriile sexuale. Dupa asta, expune părerea ta referitor la accesoriile sexuale. În cele mai multe cazuri, bărbaţii le pot vedea ca un risc, dar dacă vei asigura partenerul tău că accesoriile vor aduce satisfacţie şi plăcere la ambii, consideră că ai câştigat deja jumătate din luptă.

 

  • Magazinele de accesorii sexuale – Sex shop

Atunci când mergeţi să cumpăraţi accesoriile sexuale veţi vedea că alegerea nu e deloc limitată. Totuşi, va trebui să va hotărâţi şi să alegeţi ceva ce se potriveşte pentru amândoi. Accesoriile sexuale au devenit mai luxuoase, sexy, elegante şi efective datorită dezvoltării tehnologiei. Pentru o îmbunătăţire a experienţei sexuale poţi să foloseşti creme, uleiuri şi lubrifiante. Ele duc la o cu totul altă dimensiune de plăcere în timpul oricărui act sexual.